Montering av varmepumpe

Montering av varmepumpe

Et godt inneklima er veldig viktig. Vi kan hjelpe deg på veien til å få et godt inneklima. Vi utfører en rekke tiltak som skal gi energieffektive, økonomiske og miljøvennlige løsninger til din bolig eller leilighet. Fra 1/1-2020 vil det ikke lenger være lov å fyre med gamle oljefyrer. Det blir dermed viktig å finne alternativer til oppvarming til oljefyren. Dette kan du lese mer om dette på www.oljefri.no.

Vi kan hjelpe deg med å installere varmepumper. Vi har lang og bred erfaring med installering av en rekke varmepumper fra alle de kjente leverandørene. Vi tilbyr også løsninger både innen luft og vann, bergvarme og styringssystemer. Vi kan komme på befaring før vi gir deg et uforpliktende tilbud. Vi jobber for å finne den beste løsningen for kundene våre, slik at løsningen vi installerer passer til kundens ønsker og behov.

Ta kontakt med oss i dag og la dyktige fagfolk gjøre jobben for deg.

Trenger du montering av varmepumpe? Ta kontakt med oss i Husvarme AS!
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.